"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> stories of the city stories of the streets: Μια άδεια, μα ποια άδεια; stories of the city stories of the streets: Μια άδεια, μα ποια άδεια;

stories of the city stories of the streets

Wednesday, April 13, 2005

Μια άδεια, μα ποια άδεια;

Άδεια δεν μου δίνουν, διότι προηγούνται λέει οι παλιοί και είμαι ήδη εφτά χρόνια στη δουλεία (!) και τώρα πρέπει να δουλεύω με τον ήλιο έξω να μου φωνάζει να κλείσω το pc και να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια έξω για να του κάνω παρέα και να πείσω τη θάλασσα να δέχεται τις ηλιαχτίδες του ως χάδι και να πάψει να μουρμουράει ότι δεν της δίνει σημασία... Μα τι λέω;;;;; ΘΘΘΘέλλλλωωωωω άδειααααααααα!!!!!! Λέτε να την πάρω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! Λέτε ο Κούγιας να 'ταν η θεία φώτιση για μένα;;; Μήπως πρέπει και γω να αντιδράσω έτσι;;; Να μπουκάρω στο γραφείο του διευθυντή και να αρχίσω τις κινήσεις Κούγια Fu (ξέρετε αυτό το πηδηματάκι με την μπουνιά), αυτά τα κόλπα τα μαθαίνουν μόνο όσοι κάνουν χρόνια εξάσκηση στα γνωστά «παράθυρα», οπότε πρέπει να 'χει και κάμποσα παραθυντάν ... Έτσι για να παίρνουν καλό μάθημα και τα παιδιά... με έπιασε το παιδαγωγικό μου καθότι γίνομαι θείος ή είμαι ήδη θείος;;; Περιμένω τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, για το πώς να πάρω αυτή την άδεια... έστω τη θετική σας ενέργεια...

ΥΣ: Μήπως να του πάω μουσακά; (Αυτό το κόλπο κάνανε οι συμφοιτήτριές μου για να καλοπιάσουν καθηγητή για καλύτερους βαθμούς)
posted by street spirit at 1:10 PM

11 Comments:

Περιμένεις να περάσουν λίγες ημέρες και χτυπάς μία ωραιότατη αναρρωτική 2-3 μέρες με πρόσχημα τη μέση ή το στομάχι. Κολλάς και το ΣΚ, άρχοντας.

ΥΓ: Δοκίμασε με μπιφτέκια

4:53 PM  

λίγο δύσκολο αν έχεις ζητήσει άδεια καπάκι να αρρωσταίνεις... μυρίζει από μακριά... Όσο για τα μπιφτέκια χμμμ δεν είναι και άσχημη ιδέα... thanks ;)

12:34 PM  

αν ήσουν γυναίκα ένα ντεκολτέ και μια μίνι φούστα θα βοηθούσαν.Δεν είσαι όμως...Συνεπώς δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου!!!

11:26 PM  

Κι αν δεν την πάρεις δεν πειράζει μωρέ.(μιλάω εγώ που ακόμα δε δουλεύω:Ρ)
Γιατί δεν πετάγεσαι το ΣΚ σε κανένα νησάκι εδώ απέναντι, στο Ναύπλιο ή όπου αλλού θες?
Κι έπειτα όλο και κάτι δε θα σου δώσουν για το Πάσχα?

1:17 AM  

vanessa το ΄χω δει αυτό το έργο πολλές φορές, δυστυχώς δεν είμαι γυναίκα, μήπως να βρω μία δεσποινίς διευθυντή;;;Πάντα υπάρχει λύση αρκεί να κοιτάξεις στο σωστό μέρος για να τη βρεις... ;)

9:46 AM  

wisdom δυστυχώς το επάγγελμά μου είναι περίεργο, π.χ. δουλεύω και την Κυριακή, όπως και τις περισσότερες αργίες. Συνήθως πετάγομαι σε κοντινά νησάκια ή στη Θεσσαλονίκη, αλλά πάντα με την ψυχή στο στόμα γιατί ο περισσότερος χρόνος που έχω είναι ακριβώς μιάμιση μέρα. Το Πάσχα είναι η μόνη στάνταρ αργία που έχουμε τριήμερο... Απλά θέλω μια εβδομάδα να πάω στην αδερφή μου στην ξενιτιά... ;) Δηλ. ο μουσακάς δεν έχει πέρασει πια παιδιά;;; ;) Να πάρει...

11:18 AM  

Mάλιστα... άτιμη κοινωνία..
Προσωπικά, το παστίτσιο μου αρέσει πολύ περισσότερο!;)

6:09 PM  

Δηλαδή είπες ότι θες να πας να δεις την αδερφή σου στην ξενιτιά, που θα σε κάνει και θείο και είπαν τσου; Μάλιστα... Δεν παίζει να δουλεύεις 'εξ αποστάσεως', να πάρεις δηλαδή ένα laptop και να δουλεύεις από όπου είσαι; Κι εν πάσει περιπτώσει, τις έχεις πάρει όλες τις μέρες άδεια που δικαιούσαι φέτος; Αν ναι, τότε πες του την κι εσύ και ζήτα άδεια άνευ αποδοχών. Ξέρω, δε λέει, αλλά είναι καθ'όλα νόμιμο κι επιτρεπτό και θα σου γλυτώσει και χρόνο από το να ετοιμάζεις μουσακάδες... και τώρα που το σκέφτομαι,αν δεν πιάσει τίποτα βάλε κι εσύ μίνι και ντεκολτέ μπας και του αρέσει του αφεντικού, ποτέ δεν ξέρεις... ;)

5:28 PM  

σ'ευχαριστώ mia ou για τις συμβουλές αρκετά χρήσιμες και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά... τελικά η μοίρα κάνει πάντα τα δικά της και η ζωή είναι πάντα απρόβλεπτη... στο ποστ που θα γράψω θα μάθεις το γιατί τα λέω όλα αυτά...

2:49 PM  

άντε θα περιμένουμε πολύ ακόμα; μπας και πήγες και απλά περιμένουμε να γυρίσεις;;;

4:54 PM  

σόρι mia ou ελπίζω να μη σε κούρασα πολύ γιατί σίγουρα περίμενες κάμποσο... ;)

11:16 PM  

Post a Comment

<< Home