"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> stories of the city stories of the streets: Special K stories of the city stories of the streets: Special K

stories of the city stories of the streets

Friday, November 25, 2005

Special K

Image hosted by Photobucket.com
Με σάουντρακ το Special K των Placebo...

Είκοθι δύο... αγαπημένη ατάκα της Κ. Από τότε που της εξιστόρησα το στόρι με τον τσιφούτη που δούλευα στην μπιραρία του και μας φώναζε που καθαρίζαμε τα τζάμια με χαρτοπετσέτες και καθότι ψευδός μάς γκάριζε: Είκοθι δύο δραχμέθ η πετθέτα κοθτίθει... Η Κ ανά πάσα στιγμή τσιρίζοντας οπουδήποτε Είκοθι δύο έδινε το θτίγμα μαθ... ωχ με κόλλησε... Η Κ είναι μεγάλο πειραχτήρι αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο... Έτσι σε λεωφορείο που ήμασταν άρχισα το σόου με την Κ... Σας παρακαλώ κοπέλα μου μην τρίβεστε πάνω μου... μα τι κάνετε 'κεί; Η Κ κοκκίνησε την έπιασα εξ αποίνης... Εκείνη μου την έφερε αργότερα με μια γιαγιά στον δρόμο... Δεν σε θέλω πια σε βαρέθηκα, δεν το καταλαβαίνεις;... πείτε του και σεις... και η γιαγιά αμέσως πήρε το μέρος της και με άρχισε στα καντίλια... Κάπως έτσι ήμασταν σχεδόν από πάντα...
Χάρις στην Κ έκανα στίβο για να τη βοηθήσω στις εξετάσεις της στις Πανελλήνιες για να μπει στα ΤΕΕΦΑ, ευτυχώς δεν τα κατάφερε... Το γέλιο έπεφτε όταν κάναμε άλμα εις μήκος... την πείραζα με τη λακκούβα που άφηνε στο σκάμμα, είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες και όσο αφορά τη μουσική παίζαμε κιθάρα μαζί και τραγουδάγαμε, είχαμε μαζέψει σαλάτα από τη γειτονιά για όλα τα δύσκολα χρόνια... (το άλλο μου όνομα πρέπει να 'ναι Κακοφονίξ)... Σε όποια παρέα και αν την έφερνα κατάφερνε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να τους κερδίσει όλους με τις ξεκαρδιστικές ιστορίες κυρίως εκείνες με τη γιαγιά της και τους γύρω από αυτήν όπως τότε που κάποιος πήρε το ποτήρι της γιαγιάς κατά λάθος και κόντευε να πιει τη μασέλα της. Σπούδαζε στη Βακαλό όταν επισκεφθήκαμε τον Μ, έχει διαφημιστικό γραφείο, και τη ρώτησε για την τετραχρωμία εκείνη την έκανε τριχρωμία... Μια μέρα μου τηλεφώνησε και με ρώτησε τι κάνω... της είπα ότι είμαι σπίτι με έναν πολύ όμορφο φίλο μου, τον Άρη, τον οποίο όλες οι γυναίκες τον ποθούν τόσο πολύ που τους έρχεται να τον αγγίξουν... έχει γκρίζους κρόταφους και πολύ ανοιχτά γαλανά μάτια... της είπα ντύσου, στολίσου και έλα αν δεν με πιστεύεις... Ύστερα από λίγη ώρα κτύπησε το κουδούνι, η Κ ήταν ντυμένη, στολισμένη, βαμμένη... άνοιξα την πόρτα και τη σύστησα αμέσως στον... Άρη, τον σκύλο μου... μετά την πρώτη ήττα, βρέθηκε με τον Άρη να γίνονται κουβάρι από τα παιχνίδια που κάνανε... Τα σχέδιά της ήταν πολύ καλά και μόλις τελείωσε τη σχολή έφυγε για μεταπτυχιακό στην Αμερική, στο Μαϊάμι... Εκεί έχει καταφέρει να γίνει μια πολύ καλή art director σε μια εταιρεία που το έχουν καταλάβει και δεν την αφήνουν με τίποτα... Έχει φτιάξει υπέροχα πράγματα που δυστυχώς δεν έχω την ευχέρια να σας τα δείξω. Έχει μάθει και ότι η τετραχρωμία αποτελείται από 4 χρώματα. Κάποια μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου 'πε το βασανό της... Να κάνω μια πλαστική στήθους;;;Εδώ όλες έχουν τουλάχιστον μία... Μα... καλά, της απάντησα, αφού το στήθος σου είναι μια χαρά, τι να την κάνεις;; Εκεί κόλλησε και ευτυχώς δεν έκανε... Μετά με άρχισα στο... να 'χα σουβλάκια, κοκορέτσια, γαρδούμπες... Έπειτα από λίγο καιρό έπιασε δουλειά σε σουβλατζήδικο στο Μαϊάμι για να 'χει πρόσβαση στα σουβλάκια κ.λπ... Αλλά όπως μου εξιστορούσε δεν έλεγαν μία μπροστά στα σουβλατζήδικα της Ελλάδας, άλλα κρέατα, άλλα ζαρζαβατικά...
Στο Μαϊάμι λέει ότι οι Έλληνες είναι σχεδόν όπως και στην ταινία my greek fat wedding, οι άνθρωποι είναι πολύ πίσω, έχουν μείνει σ'αυτά που ξέρανε για την ελλάδα όταν την αφήσανε πίσω... Ο θείος της που της είχε δώσει και σπίτι να μένει στο Μαϊάμι, όταν την είδε μ'έναν άντρα διαφορετικού χρώματος (μαύρο) έπαθε σοκ... Φυσικά και αυτό δεν πτόησε την Κ.
Νοίκιασε δικό της σπίτι, μάλιστα μια άλλη φορά μάζεψε στο σπίτι της έναν ρακοσυλλέκτη γιατί τον λυπήθηκε, έναν χρόνο αφού έφυγε από το σπίτι της ακόμα του στέλνει το κατιτίς του και ας έχει πάει σε άλλη πολιτεία... Γενικά η Κ είναι πολύ ευαίσθητη και λυπάται και συμπονεί εύκολα. Η Κ είναι έξω καρδιά και αυτό που τη στεναχωρεί στο Μαϊάμι είναι ότι δεν μπορεί να κάνει παρέες και φίλους. Μου φαίνεται απίστευτο γιατί εδώ όπου και να πάμε γίνετε αμέσως φίλη με όλους. Θυμάμαι τότε που ήμασταν στις Σπέτσες και πήγαμε σ'ένα κλαμπ για πρώτη φορά και κατάφερα μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνουμε κολλητοί με τα παιδιά που εργάζονταν στο κλαμπ, αλλά και με αρκετό κόσμο από το μαγαζί, να πίνουμε σφηνάκια που μας κέρναγαν και να χορεύουν όλοι μαζί μας... Στο Μαϊάμι οι άνθρωποι είναι πολύ κλειστοί και ανασφαλείς και κοιτάνε μόνο τον εαυτούλη τους και τις business. Δυστυχώς κάποιες φορές αρκετές θα έλεγα αισθάνεται πολλή μόνη. Στις σχέσεις της είναι μοναδική όσο αφορά την απόλυτη χρήση του μαλακομαγνήτη... Κλείστην σ΄ένα δωμάτιο με 100 άνδρες και αυτή θα φύγει με τον πιο μαλακοπίτουρα... θα του κάνει τα απίστευτα χατίρια, θα τον περιποιηθεί όσο δεν πάει, θα του προσφέρει γη και ύδωρ, θα του δώσει ό,τι έχει και δεν έχει... θα τον έχει θεό, τι θεό ημίθεο... και ύστερα αυτός θα την αφήσει... Έτσι έγινε με διάφορους παρατρεχάμενους. Ο Κ, ο Γ, ο Χ και ο Ψ κάπως έτσι περάσανε από τη ζωή της Κ πήρανε όσα τους έδινε απλόχερα και τζουπππ αλλού για αλλού τι κάνανε από τον φόβο τους για το τι θα έπρεπε να δώσουν πίσω. Τώρα βρίσκεται με έναν τύπο στην Αμερική που λογικά καμία άλλη στον κόσμο δεν θα τον ανεχόταν. Η ζήλεια του τον οδήγησε, όταν η Κ ήρθε για λίγες μέρες στην Ελλάδα και αυτός είχε μείνει στο Μαϊάμι, να της πει ψέματα ότι έχει σύφιλη και την κόλλησε με αποτέλεσμα να τρέχει η Κ σε γιατρούς, σε εξετάσεις κ.ο.κ. Να μη βγαίνει έξω γιατί την είχε πάρει η κάτω βόλτα... Και αφού όλα βγήκαν καθαρά αυτός επέμενε ότι οι γιατροί στην ελλάδα δεν είναι καλοί... Τελικά έπειτα από καιρό της είπε ότι ο γιατρός του μάλλον είχε κάνει λάθος!!! Παρ' όλα αυτά τον συγχώρεσε και έμεινε ξανά μαζί του... να του ξυρίζει κάθε κυριακή την πλάτη και αυτός να καταναλώνει την τεστοστερόνη του. Η Κ ξέρει ότι με την ευαισθησία της πληγώνει τον εαυτό της όμως δεν τον αλλάζει και αυτό μ'αρέσει.
Η Κ βουτάει με τα μούτρα στη ζωή χωρίς δεύτερη σκέψη, πέφτει, πληγώνεται, αλλά πάντα σηκώνεται και συνεχίζει και αυτό θέλει πολύ τσαγανό, το οποίο έχει και δεν το ξέρει.
Έχω να ακούσω καιρό νέα της γιατί και οι δύο έχουμε πήξει στη δουλειά, κάτι έλεγε ότι ήταν να χωρίσει με τον ξυριζοπλάτη.
Η Κ είναι η καλύτερή μου φίλη, μου λείπει και την αγαπώ, σήμερα έχει τη γιορτή της
Κ χρόνια καλυτερότερα
Πότε θα μας επισκεφθείς;;;;;


Υ.Σ.: Χρόνια πολλά σ'όλες τις Κατερίνες ;)
Υ.Σ.2: Και για να συνδράμω στην προσπάθεια των υπέροχων φίλων μου ψάξτε για τους ληστές στο google...
posted by street spirit at 11:24 PM

39 Comments:

Τι γλυκο και ποσο φαινεται οτι την αγαπας και την καταλαβαινεις την φιλη σου. Αυτες ειναι οι πραγματικες φιλιες, οπου νοιαζεσαι για τον αλλο, αλλα δεν τον καταδικαζεις, παρα του συμπαραστεκεσαι.
Να εισαι καλα, να ειναι καλα και η Κατερινα.
Υποθετω θα της στηλεις email σημερα.
Να της στηλεις και τις ευχες μου. Την καταλαβαινω απολυτα.

1:36 PM  

Τί e-mail καλέ; Τηλέφωνο να την πάρεις την κοπέλα... Άκου εκεί mail...

1:56 PM  

vista έχει δίκιο ο darthirr τηλέφωνο θα την πάρω ;) θα της δώσω τις ευχές σου και ελπίζω να μπορέσει να διαβάσει το ποστ μου ;)

3:16 PM  

Ok, μη βαρατε ρε παιδια, αρρωστο ανθρωπο... :-(
Παρε τηλεφωνο, στειλε εμαιλ, στηλε μπαλονι μετεορολογικο, κανε σηματα μορς, σηματα με καπνο... εκει θα τα χαλασουμε;

Το σημαντικο ειναι να επικοινωνησετε σημερα.
(Παω να παρω μια ασπιρινι, κουραστηκα...:-( :-))

5:47 PM  

Να την χαίρεσαι τη φίλη σου! Φαίνεται το πόσο την αγαπάς, από το πόσο αγανακτείς με όλα αυτά που της τυχαίνουν!
Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά την τέχνη του να δίνουν, μένει μόνο να μάθουν και την τέχνη του να παίρνουν. Να της το πεις αυτό!

6:32 PM  

EDW K!!!!
paraskevi sto Miami. Nuxta sthn Ellada. Edw mia asimadi vareti mera me xiliades amerikanous me gemates koilies apo tin galopoula pou katavroxthisan exthes-Thanksgiving- E! dithika evala mia vlakia xaidepsa to gataki mou thn zouzou pou olo arrwsteni kai me exei trellanei kai aftasa sto grafeio...anoigw e-mail kai vlepw thn karta tou Nikitaki mouuu mou mou kai olwn twn ageladwn ta mou mazi!
den kserw ti na prwto pw akoma ksaxnw ton deksi mou fako sto patoma apo to klama pou eriksa...re nikitaki mou, pali me skotwses. den to perimena...s'agapw polu vre zouzou...axxx ti adras ti na sas pw...an den exei valei foto tha ta pw ola egw...exei makri malli kastanoksanthw ligo spasto me apistefta mple matia san ton ourano...h kaluteri parea pou adexei ta rezilikia pou kanw otan me pianei to trello mou kai thelw na ksesikosw ton kosmo...kserei na stekete san adras dupla mou kai san filos pou den pisteva tha vrw potw. Min ksexasw tis apisteftes xoreftikes tou ikanotites ston ispaniko xoro..thema apistefto- ama thelete dinoume kai mathimata...kanoume kai figoura kai dipla stis psonares mou nomizoun oti epeidi einai daskaloi xoroun kseroun pokala apo mas...ikosithio draxthes h xartopetseta my friend...magirikes ikanotes 20" mexri kai sthn miss elladas pou einai kai apistefti kopela by the way magirepse! prizola me moustarda kai portokali ....apo tote den exei ksanafaei prizola h kopela. epathe plaka....ti na prwto grapsw. Nikita mou..s'agapw polu na to ksereis...aa! h foto pou exei falei einai sulektiki! apo tote ade na exw paei sthn toualeta kana 2 fores akoma..les na mou leipei to giogio???ta neotera me ton trixoto gomeno...thn paraskevh...allon enas katatregmenos apo thn moira epese sta skalopatia mou...otan perase o anemostrovilos h wilma katestrepse to spiti tou kai to amaksi tou kai ksanagurise miami na vrei douleia...e kai me pire thl... kai tou vrika ksenodokio liga lefta kai ton piga na faei ...E! kai me anakalipse o trixotos ...giati den tou to eipa tha me skotone...E kai meta apo ena terasteio kavga kai dropi...mou eskase kai ta tesera lastixa tou amaksiou pou einai tou afedikou mou kai evdare me kleidi to kapo tis portes padou...toso vathia pou prepei na vapsw olo to amaksi! AUTA!..exw kolisei kai me ton katatregmeno apo thn Wilma ton paw kathe mera na faei aki ton afusa na koimithei kai spiti giati arxizw na ksemenw apo lefta.....Neeeeeeexttttt...koifoi anapoiroi xwrismenoi edw sth K ela elaa mhn sproxneste enas enas tha perete oloi einai hlithia h gkomena tha dwsei!!!
Adelfia mou alites poulia shmera afou eimai douleia kai den exei erthei kanenas ...espasa thn kafetiera kai den mporw na piw kafe...kai exw to katestrameno amaksi tou afedikou mou sto pisw gkaraz pou an to dei tha me steilei fedex ellada ... pisteva oti ola htan xamena. Alla xaris ston agapimeno mou filo...h mera mou shmera tha einai uperoxi...euxaristo mesa apo thn kardia ...erxomai ellada 5 Dec. pes sthn Green peace na mhn tromaksi H Orka erxete kai psaxnei gia souvlakia tha thn vrite sthn pita tou pappou...sthn plateia na xaidevei skuloun h na trwei sadouits...Euaxaristw
S'agapw polu na to ksereis!!!!!!!!
h orka sou!
stis pio uperoxes diakopes pou mou xarises kai kserw poso duskolo htan gia sena.
xanomai alla den ksexnaw
eisai uperoxos!
me voula!

7:39 PM  

Νομίζω πως είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πολύ καλή γεύση του τί εννοούσε ο street spirit όταν αποκαλούσε την Κατερίνα "Έξω καρδιά"! Μένει μόνο να προσθέσουμε πως έχει δίκιο!

Κατερίνα, είσαι ανεμοστρόβιλος! Χρόνια σου Πολλά!

Κι εσύ είσαι πολύ τυχερός, Street Spirit!

8:39 PM  

Aφου διαβαζεις Κατερινα το blog του φιλου σου, να σου ευχηθω και εγω τοτε προσωπικα να εισαι καλα για την γιορτη σου.
Και τα δυσκολα ξεπερνιωνται, δυσκολα ειναι, δυσκολα ξεπερνιωνται αλλα τα ομορφα δεν ξεχνιωνται. Και εγραψες πολλα ομορφα για τον φιλο σου.
Να ειναι παντα καλα!

9:05 PM  

Τυχερός είσαι που έχεις μία τόσο εξαίσια φίλη και άτυχος που ζεί μακριά..
Αλλά με τα ΠιΣι οι αποστάσεις μικραίνουν και οι άνθρωποι είναι πιό κοντά απο΄όσο φαίνονται..

Πάντως αν ήμουνα άνδρας και είχα μία τέτοια φίλη θα την ερωτευόμουνα..

10:41 AM  

Να τη χαίρεσαι την κολλητή σου!
Χρόνια σου πολλά Κ!

6:13 PM  

δεν χρειάζεται να κάνω σχόλια, νομίζω τα είπε όλα η Κ, είδατε τι χείμαρρος (ανεμοστρόβιλος όπως είπε ο Μαίανδρος, λέτε το ότι ονομάσανε Κατρίνα ανεμοστρόβιλο να ήταν τυχαίο;) είναι η Κ, μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό της να έγραψε κάποιες υπερβολές αλλά έτσι είναι η Κ...
Πάντα στην Κ συμβαίνουν τα πιο απίστευτα και απίθανα πράγματα, δεν είχα ιδέα αν θα μπορούσε να διαβάσει το ποστ, χάρηκα που μπόρεσε...
***Λοιπόν ζητείτε νέος από τις 5 Δεκεμβρίου, μάλλον καλύτερα 6 γιατί υπάρχει και το jet lang, ωραίος ή γοητευτικός, που ξέρει να εκτιμάει αυτά που του προσφέρουν, έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και δεν φοβάται να βουτήξει βαθιά στη ζωή γιατί με την Κ έτσι θα γίνει πιστέψτε με...
Κάποτε η Κ είχε πει ότι αν μείνουμε φίλοι θα κρατήσει χρόνια αυτή η κολόνια... μάλλον είχε δίκιο,είμαστε σαν το κρασί όσο παλιώνει τόσο πιο καλό γίνεται... Και μην ξεχνάτε οι φίλοι είναι οι... συγγενείς που εμείς επιλέξαμε ;)

8:03 PM  

Τί ηλικίας πρέπει να είναι ο κατάλληλος νέος; Τί προμήθεια θα πάρουμε οι προξενητές; 10% επί της συνολικής προίκας, μισά-μισά, συμφωνείς;

12:25 PM  

Aaaax, m'ayti tin kopela tha ginomastan treles files! Mou thimizei ton eayto mou. Na tin xairesai!

2:57 PM  

Γυναίκες σαν την Κατερίνα είναι που με κάνουν να λέω, κρίμα, είμαι από την άλλη μεριά!
Αλλά κάτι θα βρούμε. Ηλικία;

3:10 PM  

juanita 60% 40% γιατί έχω ααα με τόνο ποιότητα ;) ηλικία 30-35 νομίζω είναι καλή ηλικία τι λες λοιπόν

7:20 PM  

sadie αν είναι έτσι έλα στην τρελοπαρέα μας θα γίνει μπάχαλο μεγάλο μετά τις 5 Δεκεμβρίου ;)

7:21 PM  

maiandre από πια μεριά είσαι δηλαδή; Τι έχουμε; Ηλικία 30-35 χρόνων νομίζω είναι καλή τώρα λίγο πάνω λίγο κάτω δεν θα τα χαλάσουμε ;)

7:23 PM  

Τι να σου κάνω που δεν έχεις και μέιλ να στα πω!

8:39 PM  

na sas pw ena mustiko...mou fenete polu parakseno pou milame gia mena...Euxaristw pragmatika den kserw ti na pw...otan erthw ellada tha sas ftiaksw ena mousaka na glufete ta daxtula sas,to thank you all!!!!Stenaxorieme pou den mporw na diavasw kathara ta keimena alla exw fadasia kai metafrazw oti thelw kai etsi exei apistefto endiaferos!!Vlepw mpike h agkelia gia adra!!lololol Ade paidia grigora giati h giagia mou thelei egkonakia Eipa na tis steilw 2 me voules pou genise h skula tou geitona alla den thelei.plaka kanw...min anxoneste exw tuposei mplouzakia mono 5 euro to ena me thn foto mou kai tis analogies mou kai tis foraei olo to soi(mama giagia h theia mou h koula ...h loukia h koumpara to mpampa mou k.l.p ) se oles tis ekdilwseis kai etsi otan erthw ellada ola tha pane kala....(9:00- 5:00 mono me radevou)
A ksexasa evgala allh mia foto me thn idia akrivos poza me thn idia optiki gwnia idio xamogelo mexri kai ta malia mou ta ekana mpoukles (giati kati egine sta 16 mou kai isiosan ,isws apo sfaliara) mono upargei ena provlima , den kserw pws na to pw, ade na to parei to potami..... to giogio einai kokkino!!!!! epsaksa padou den vrika sto idio xroma!! sorry!
Filia se olous euxaristw mouts mouts!!Vista!!!Darthlir the abban!!!Malandros!!!Marina!!!Wisdom!!!Sadle!!!Euxaristw gia ta xronia polla paidia mou ftiaksate thn mera thn evdamada mhn pw parapanw ....mia xari...epeidi edw den exoume giortes kai ksexnaw ews kai tis pio megales, na mou grafete ena mikro e-mail oti plisiazei gia na sas euxithw...den eimai gaidoura apla edw einai duskola !tha xarw polu na sas euxithw kai egw! split seconds of our lifes is what matter the most! And I want to make a lot!!! Nikitaki mou you are the best otna erthw tha se zoupiksw na to ksereis . The best friend you can ever wish for!!!

8:48 PM  

Θα συμφωνήσω μόνο αν το μέγεθος της προίκας έχει ενδιαφέρον!
Διότι η ποιότητα του εμπορεύματος αγαπητέ, ελάχιστα έως καθόλου μας αφορά! Σάμπως εμείς θα δοκιμάσουμε;
Εμείς απλά συνδετικός κρίκος, με σκοπό την αποκόμιση αυτού του 10%, που θα διαπραγματευτούμε την μοιρασιά του, αφού έχουμε πλήρη εικόνα των πιθανών κερδών!

8:55 PM  

Ορίστε? Παλι εκτός θέματος θα είμαι αλλλά γιατι τα σχόλια τελευταία είναι μεγαλύτερα των ποστ? χε χε ...μ αρέσει παρ όλα αυτά...

9:28 PM  

Tha ftiakseis mousaka??? Now you are talking!!!

12:17 AM  

αχ ρε Κ πάλι ασταμάτητη είσαι ;) Όρκα την είχα βγάλει κάποτε όχι λόγω πάχους αλλά λόγω της παρεξήγησης που υπάρχει για αυτό το υπέροχο πλάσμα σίγουρα έχετε ακούσει ή δει το όρκα η δολοφόνος φάλαινα, μα η όρκα ούτε δολοφόνος είναι μα ούτε φάλαινα ανήκει στον υπέροχο κόσμο των δελφινιών, ναι είναι δελφίνι... έτσι και η Κ ;)

12:29 AM  

juanita πρώτα μας ποτίζεις και ύστερα αρχίζεις τις διαπραγματεύσεις... είσαι πολύ πονηρή bonita, ολόκληρο Μαϊάμι στα πόδια της έχει εσύ τι λες δεν θα 'χει προίκα;Μιλάμε για το αμερικάνικο όνειρο, ποιος δεν θέλει να το ζήσει; πώς με βλέπεις καλά το πάω; ;)

12:34 AM  

storyteller τα σχόλια είναι μέρος του ποστ χωρίς αυτά το ποστ είναι άκαμπτο... είναι λίγο άνοστο, εμένα μ'αρέσει πολύ ;)

12:39 AM  

maiandre μιλάμε για Τον μουσακά!!!! ;)

12:40 AM  

Αν φτιάχνει ΚΑΙ καλό μουσακά το Κατερινιώ, τότε, τί να πω;
Το καλύτερο παιδί θα της βρούμε!
(Συμφωνώ στο 60-40, κόλλα το!)

12:46 AM  

Λόγια έχουμε ακούσει πολλά!... Εγώ γουργουρίζω ήδη!

2:11 AM  

zalistika! hthela aplos na po na xairesai ti fili sou kai ti yperoxi fotografia einai auti!

9:32 AM  

...και μετά σου λένε τι είναι το μπλογκινγκ...Φέρτους εδώ να διαβάσουν τι είναι!!!!
Χρόνια πολλά (έστω και λίγο αργά) και από εμένα ;-)

4:45 PM  

juanita το κολλάω πρέπει να πιούμε και κάτι για να δέσει η συμφωνία σωστά; τι προτείνεις; ;)

6:51 PM  

maiandre μού 'φερες στον νου το τραγούδι από τις Ρόδες Λόγια... καλό ε; ;)και γω γουργουρίζω

6:52 PM  

chloe πίστεψέ με δεν είχα σκοπό να σε ζαλίσω αλλά σ'ευχαριστώ πολύ που παρόλη τη ζηλάδα κατάφερες να ευχηθείς και να πεις και μια καλή κουβέντα για τη φωτό ;)

6:54 PM  

blogarismenh δεν είναι αργά κρατάει 40 μέρες οπότε είσαι μέσα και σ'ευχαριστώ, όσο για το φιλοσοφικό ερώτημα τι είναι μπλογκ αν εδώ είναι η απάντηση τότε χαίρομαι διπλά ;)

6:59 PM  

Ωχ, ρε Street, τώρα το διάβασα... Χρόνια Πολλά και καθυστερημένα στην Κατερίνα σου!
Το ποστ σου είναι εκπληκτικό, τόσο ζεστό, άμεσο, ανθρώπινο, και η Κ.. Τι να πω, πέρα από ότι ακούγεται φανταστική!
(αυτό με τον ξυριζοπλάτη με έλυσε απ' το γέλιο!)
Να χαίρεστε την αγάπη που έχεται παιδιά!

5:25 PM  

despoina είσαι πολύ γλυκιά σ'ευχαριστούμε είσαι μέσα στην προθεσμία των σαράντα ημερών ;)

6:42 PM  

Εγώ ευχαριστώ για την ιστορία, μ' αρέσει να διαβάζω για εξαιρετικούς ανθρώπους που ζουν ανάμεσα μας!
Καλώς να την δεχτείς, και Κατερίνα, καλή επάνοδο στη μαμά πατρίδα...
(και εγώ τους γύρους ονειρεύομαι... έχει και εδώ στο Τορόντο, αλλά δεν είναι το ίδιο!)

8:53 PM  

hello everyone!!!This is K again!Pizw pizw sto weekend elpizw!!!!extes xtupisa 13 wres sto grafeio.Stis 24 tha mou dwsoun ena loukoumi me peristrefomeni zaxari! Exoume kai 2 kolwgata tou afedikou pou exoun k...( they are in hit!) kai den to voulwnoun.Kai egw exw anagkes alla den kanw etsi!Perigrafi afedikou: 283 pound gialia, maura mallia, trixwma se meroi pou den mporousa pote na fadastw oti mporoun na fitrosoun trixes, parthena kai monimos se diaita!Ax ti travame kai emeis oi xoreftries sthn ksenutia!exw piei kai ena kilo kouvaneziko kafe pou allo gramma pataw allo vgenei.To kalo einai oti den tha anoikw pia sto eidos tis orkas giati exw xasei kana 12 pound!Nikita akouuus!!!!mia vdomada stin ellada back to normal my friends!souvlakia sas erxomai...nikitaki pou tha me pas na fawww!me toso faei pou milame tha nomizoun oti eimai kana teras.lololol.ta neotera tou idrumatos K!o truxotos mou edosa ta misa lefta na vapsw to amaksi,o katatregmenos den exei ksekoumpistei apo to spiti akoma, mou efage kai ola ta sokolatakia. kai nomiza oti ta eixa kripsei kala!to zwon. tou eklepsan thn valitsa kai exei ena vraki ena mpouzaki kai ena padeloni kai vazei olokliro pludirio na plinei ena vraki! tha ton skotosw! petaw kuriaki tha doulevw ews kai savvato ...mono na skipsw den mou zitisan...oi douloi den htan mono maurou htan kai ellines...i am one of them...Anyways.Apofasisa na kanw to prwto mou tattoo.I am not going to put boobs.. min skasoun sto aeroplano kai trexoume!piercing we are covered. Nothing else left to pierce that I want.Well I did my revolutions ..... I think!
sas kourasa...the end filia roufixta se olous kai to pio megalo ton kolito mou!

8:55 PM  

www.ediaita.gr
διαιτα μεσω διαδικτυου,εγκυρα και επιστημονικα

2:07 AM  

Post a Comment

<< Home