"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> stories of the city stories of the streets: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! stories of the city stories of the streets: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

stories of the city stories of the streets

Wednesday, August 23, 2006

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Ένα μικρόβιο απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη μας, με την ονομασία άνθρωπος. Ζει σε οργανωμένες κοινωνίες και συνεχώς εξαπλώνεται καταστρέφοντας τη ζωή του πλανήτη μας. Οι φήμες λένε ότι ήδη καταστρώνει σχέδια για να μετακομίσει και σε άλλους πλανήτες με το ίδιο καταστροφικό έργο. Αρέσκεται στο να καίει τα δάση μας,

Photobucket - Video and Image Hosting

να μολύνει τις θάλασσες και να σκάβει το έδαφος γεμίζοντάς το με χημικά αρρωσταίνοντας έτσι τον πλανήτη μας. Κάνει ό,τι μπορεί για να ελαττώσει το οξυγόνο και να μεγαλώσει την τρύπα στο όζον και παίζει ένα καταστροφικό παιχνίδι που το ονομάζουν πόλεμο, στο οποίο αλληλοσκοτώνονται, αλλά δεν μειώνονται, ενώ παράλληλα, τους αρέσει να σηκώνουν σιδερένια πουλιά τα οποία αμολάνε τα αυγά τους από τον αέρα και όταν φτάσουν στη γη ανοίγουν κρατήρες και εκρύγνονται, σκοτώνοντας τους ίδιους και ό,τι άλλο υπάρχει εκεί. Αντί για τα δέντρα προτιμούν ένα είδους που ονομάζουν τσιμέντο. Αντί για ένα πράσινο δάσος προτιμούν ένα καμένο δάσος.

Photobucket - Video and Image Hosting

Καταδυναστεύει όλους τους πόρους που τόσο μεγαλόκαρδα μάς προσφέρει ο πλανήτης μας. Τους αρέσει πολύ η μοναξιά με αποτέλεσμα να προσπαθούν να μείνουν ως το μόνο είδος στον πλανήτη, εξαλείφοντας όλα τα άλλα είδη που υπάρχουν.
Καλούμε όλο το φυτικό και ζωικό βασίλειο να αντισταθεί σ'αυτό το είδος που καταστρέφει ό,τι έχουμε. Ελπίζουμε να βρούμε σύντομα την ανταπόκρισή σας.
Επιστρατεύονται όλα τα πτηνά, τα τρωκτικά και όλες οι υπόλοιπες ειδικές μας δυνάμεις και ζητούνται να προσέλθουν στο κοντινότερο τους στρατόπεδο.
Το ΔΣ του Δάσους

Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γ. Γραμματέας
Λαγός Λιοντάρι Αλεπού
posted by street spirit at 8:05 PM

13 Comments:

Μία είναι η λύση αγαπητό μου ΔΣ, αφανίστε τον καταστροφέα. Σκοτώστε τον.

9:57 PM  

To μικρόβιο χρειάζεται εμβόλιο, γιατί και αυτό χρειάζεται το χώρο του, και έχει το δικαίωμα να υπάρχει όμως πραγματικά αυτή την στιγμή μου φαίνεται να έχει πέσει επιδημία...
Tην καλησπέρα μου και τα δελφίνια μαζί στις ειδικές δυνάμεις :-)

12:37 AM  

marina, το ΔΣ σκέφτεται ήδη την πρότασή σου και τη μελετάει, αλλά πολλά είδη είναι αντίθετα σ'αυτή την άποψη καθώς πιστεύουν ότι έτσι θα μας πιάσει όλους η νόσος των ανθρώπων με αποτέλεσμα να μεταμορφωθούμε όλοι σε ανθρώπους

12:09 PM  

vista, το Συμβούλιο του Δάσους μάλλον προς αυτή την κατευθυνση κινείται, αν και σκεφτόταν πρώτα να στείλει κάποιες καλές αρρώστιες στους ανθρώπους. Τα δελφίνια ανήκουν στο διπλωματικό σώμα, αλλά αν κάποια από αυτά θέλουν να συμμετέχουν στις ειδικές δυνάμεις δεν θα τους το αρνηθούμε ;)

12:13 PM  

Κι όσο περισσότερο διαβάζουμε σχετικά street, τόσο μεγαλύτερη η απογοήτευση..

4:03 PM  

Wow Μαρίνα τα διέλυσες όλα!

Ωραία δοσμένο το post...

4:39 PM  

Καταλαβαίνω απόλυτα τη Μαρίνα. Ίσως θα έπρεπε να γίνει ένας εμφύλιος. Με τους καταστροφείς να αναγκάζονται να παίζουν κλεφτοπόλεμο στα κορφοβούνια που κάποτε ρημαδο-έκαιγαν.
Τί να πω...

Καλημέρα Πνεύμα μας. :-)

3:21 PM  

Ή τουλάχιστον να αναγκάζονται να δουλεύουν εκεί για τον καθαρισμό και την αναδάσωση επί 12ώρου καθημερινά, με χιόνια και με καύσωνα. Κάποιο είδος παραδειγματικής τιμωρίας που θα αποφέρει όμως και κάτι καλό στην κοινωνία, κάποιο έργο.

7:11 PM  

citronella, η απογοήτευση μόνο χειρότερο κακό μπορεί να φέρει, δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε, απλά βοήθησε και συ το ΔΣ ;)

4:23 PM  

jason, και γιατί να μην τα διαλύσουμε όλα αφού έτσι και αλλιώς διαλύονται... ;)

4:24 PM  

mind, εννοείς να πάρουμε με το μέρος μας τους ανθρώπους που είναι κατά αυτών των πράξεων;;;; μόνο κάποιες φυλές ινδιάνων έχω ακουστά ότι ήταν σύμμαχοι με τις δυνάμεις του δάσους ;)

4:26 PM  

juanita, ένας βιολόγος μού τόνισε ότι είναι καλύτερα να αφήσεις ένα δάσος να επουλώσει μόνο του τις πληγές του, διότι χρειάζονται λιγότερα χρόνια για την αναδάσωσή του και δεν θα χαλάσει ο χαρακτήρας του π.χ. το δάσος ήταν με έλατα τα οποία καήκανε και βάλαμε στην αναδάσωση πεύκα γιατί ήταν πιο φτηνά ή δεν υπήρχαν τόσα πεύκα και αυτά είναι κύκλος με το υπόλοιπο βασίλειο του δάσους άρα πρέπει να βρούμε μια χειρότερη τιμωρία προτείνω να αναδασώνουν καλλιεργήσιμη γη ;)

4:31 PM  

σόρι παιδιά που έχω χαθεί τελευταία αλλά παλεύω με το να φτιάξω τον δρόμο που έχω ακολουθήσει, δεν ξεχνώ όμως το μπλογκ, απλά προς το παρόν έχω δύσκολη πρόσβαση, όπως ακόμα δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω τις επόμενες φωτό από το όλα είναι δρόμος ΙΙ

4:33 PM  

Post a Comment

<< Home