"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> stories of the city stories of the streets: Το γεύμα της Κυριακής stories of the city stories of the streets: Το γεύμα της Κυριακής

stories of the city stories of the streets

Friday, October 13, 2006

Το γεύμα της Κυριακής

Συστατικά


Γεμίζουμε τους δρόμους με αφίσες των τοπικών υποψήφιων αρχόντων.
Προσθέτουμε χαλιά από φέιγ βολάν τα οποία να διακοσμούν όλα τα πεζοδρόμια, ακόμα και από ανθρώπους που δηλώνουν οικολόγοι ή που θα κάνουν τα πάντα για την καθαριότητα του δήμου.
Ρίχνουμε αρκετά τηλέφωνα από αυτόματες μηχανές που σου προτείνουν να συμμετέχεις σε εκλογικές συγκεντρώσεις, τηλέφωνα από παλιούς ξεχασμένους συμμαθητές σου που είχαν να σε θυμηθούν από τα σχολικά σας χρόνια, σου ζητάνε να τους δώσεις την ψήφο σου, ενώ να μην παραλείψουμε να προσθέσουμε και αρκετά μηνύματα στο κινητό από φίλους από μια άλλη εποχή που σου ζητάνε να μην τους ξεχάσεις την Κυριακή, αν και αυτοί σε είχαν ξεχάσει καμιά δεκαετία και βάλε.
Ανακατεύουμε υποσχέσεις, πολλές υποσχέσεις που δίνονται, ακούγονται, προσφέρονται αυτές τις μέρες, χιλιάδες ευρώ που ξοδεύονται για την προβολή των υποψηφίων, αλληλοκατηγορίες για το ποιος φταίει ποιος δεν φταίει για όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν ή για όσα έγιναν και δεν έπρεπε να γίνουν. Παπάδες οι οποίοι απαιτούν προνόμια για να προσφέρουν απλόχερα τις ψήφους από τους πιστούς τους.
Έπειτα χρειάζεται να βάλουμε διάφορα καρικεύματα όπως ηθοποιούς που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά και δίνουν σόου σε εκπομπές-ριγκ. Παράθυρα, πολλά παράθυρα σε όλα τα κανάλια με τους υποψηφίους να ξιφολκούν. Τηλεοπτικούς σταθμούς των οποίων εντελώς μυστηριωδώς χάνεται το σήμα τους για να μη μαθευτεί σε τοπική κοινωνία ο πόλεμος που μαίνεται στα τόπικα κανάλια, που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.
Αφού πάρει μια βράση για μερικές εβδομάδες, προσθέτουμε το απαραίτητο συστατικό κόσμο, χιλιάδες κόσμο να ταξιδεύει με αμάξια, τρένα, ΚΤΕΛ, αεροπλάνα για να πάει να ψηφίσει στον τόπο του και ας μη μένει πια εκεί.
Η Ελλάδα ένα τεράστιο καζάνι που βράζει εδώ και εβδομάδες για να ετοιμαστεί το γεύμα αυτής της Κυριακής, το οποίο ονομάζεται Εκλογές και όλοι μας είμαστε καλεσμένοι στο τραπέζι.
Απολαύστε το!!!!


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image HostingΥΣ: Γαρνίρεται με exit polls
posted by street spirit at 3:22 PM

18 Comments:

esy nden tha theles na psifiseis ena filo se aftes tis ekloges etsi giati einai filos k exete adalaxi 2 koyvedes

4:18 PM  

Και ... Καλή Χώνεψη!

4:32 PM  

lol Γκόρτσοοοος;Ρ

8:32 PM  

καλά η ταινία είναι όλα τα λεφτά!

5:41 AM  

Εγώ δεν το απολαμβάνω καθόλου αλλά πάντως...
Γκόρτσος!!!

5:32 PM  

χαχαχαχα

Καλημέρα, καλή βδομάδα, καλή όρεξη!

1:23 PM  

έναν φίλο σίγουρα, κάποιον που κάποτε γνωριζόμασταν και με θυμήθηκε έπειτα από πολλά χρόνια μόνο και μόνο για να τον ψηφίσω, δεν νομίζω. Είναι σαν παλιές-λιους γκόμενες-νους που όταν ξεμένει η λίστα τους από γκόμενες-νους σε θυμούνται και σου τηλεφωνούν, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω ;)

4:36 PM  

juanita, πώς πάει η χώνεψη;;;;)

4:36 PM  

citronella, Γκόρτσος for ever ;)

4:38 PM  

pwlina, η ταινία είναι όλα τα λεφτά αλλά και μεις που την επαναλαμβάνουμε ζώντας την κάθε φορά που έχει εκλογές ;)

4:39 PM  

jason, αν το δεις από μια πιο εύθυμη, γραφική πλευρά (βλέπε Γκόρτσος) ίσως να μπορούσες να το απολαύσεις, άλλιως τότε όπως το γνωστό ρητό αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το ;)

4:43 PM  

argyrenia, καλημέρα και σε σένα καλή μας όρεξη ;)

4:43 PM  

Η κυρία δήμαρχος με την Γεωργία Βασιλειάδου να αντιπαρατίθεται στον Αυλωνίτη;
"και ποτάμια θα σας φέρουμε"!

6:13 PM  

Στη γειτονιά μου η χώνεψη θα αρχίσει μετά τον δεύτερο γύρο. Ουφ... άντε πάλι! Τί κι αν πήγα στις 7 παρά 10 να ψηφίσω; Ήταν πάλι όλοι εκεί, έτοιμοι να χυμήξουν στα θύματά τους.

8:04 PM  

Αηδια το μενου φιλε...

3:44 PM  

katerina, αυτό είναι το πνεύμα ;)

3:50 PM  

juanita, κάνε τους προσποίηση για να τους αποφύγεις και μετά πιβοτάρεις γρήγορα, από μπάσκετ πώς τα πας;;; ;)

3:51 PM  

dcd, πού είσαι συ καλέ μου φίλε;;; μα φυσικά και είναι αηδία, αλλιώς δεν θα το γαρνίραμε με συζητήσεις στα τηλεπαράθυρα και exit polls, αλλά η χώνεψή του, ακόμα πιο χειρότερη ;)

3:53 PM  

Post a Comment

<< Home